Csatlakozz a Villanyautósok közösségéhez

Ne csak kívülről szemléld, hanem vegyél is részt a közlekedés legnagyobb jelentőségű átalakulásának formálásában. A Villanyautósok közössége egy villanyautósokat (villanyautót használó magánszemélyek) tömörítő baráti társaság, amelynek tagjai kipróbálták és megszerették az elektromos meghajtást, így az elektromobilitás ma már mindennapjaik része. Környezetszennyező hagyományos autó helyett elektromos járműveket használnak, és mindent megtesznek az új technológia terjedésének, és az érdeklődők tájékoztatásának érdekében. A Villanyautósok zárt, online felületén a tagok folyamatosan segítik egymást is, megosztják egymással a tapasztalataikat, így nem kell mindent a saját kárukon megtanulniuk. Csatlakozz hozzánk, és légy részese ennek a forradalomnak!

Nincs még elektromos autóm

Ha még nem vagy elektromos autó használó, akkor is csatlakozhatsz hozzánk. Rendszeres hírleveleinkben tájékoztatunk a legfontosabb újdonságokról és tudnivalókról, így mikor eljön az idő, hogy elektromos autót válassz magadnak, akkor a lehető legjobb döntést hozhasd. Ismerd meg az összes töltési lehetőséget, a buktatókat és tanuld meg kihasználni az előnyöket.

Elektromos autót használok

Ha már elektromos autót használsz, akkor csatlakozz Magyarország legnagyobb villanyautós (190+ fő) közösségéhez! Bekapcsolódhatsz az aktív, folyamatos párbeszédbe, elsők között értesülhetsz a legújabb töltőpontokról, és percek alatt segítséget kaphatsz, ha villanyautós gondod akad. A csatlakozás után részt vehetsz a Villanyautósok közösségének havi rendszeres találkozóin is. (Az alábbi adatok megadása kötelező, de azokat bizalmasan kezeljük, másnak nem adjuk ki. Az adatokat csupán kapcsolattartási és statisztikai céllal gyűjtjük.)

(Olyan e-mai cím, amivel Google szolgáltatásokat használsz!)


Elektromos autót használsz?