elektromossá átalakítás

Villanyautós tudnivalókCategory: elektromos autóelektromossá átalakítás
Pozsonyi István asked 2 év ago

Miért nem lehet, vagy csak nagyon lassan, normál, (régebbi) autókat elektromossá átalakítani??? Vennék egy régi Trabantot, kidobnám mindenét, be hátra két db. elektromotor, vezérlés és akkumlátorok. Ha 2-2,5 milkóból kijönne (ÉS LE LEHETNE VIZSGÁZTATNI! A fékrendszere megmaradna!!!), akkor lehetne egy kellemes második kocsi városban, 60- 100 km hatótávolsággal!
Azért van nyugaton (talán nálunk is) cég, aki ilyennel foglalkozik. Fel kellene venni a témák közé!!!! Kellene az INFORMÁCIÓÓÓÓ!

Elektromos autót használsz?

Dévai Gábor replied 1 év ago

En egy oldtimert szeretnék átalakítani villanyautóvá. Ezt át lehet vinni a hatóságokon? Lehet engedélyeztetni?
Tud valaki segíteni?

Köszönöm

Hozzászólás

2 Answers
Tibor Staff answered 2 év ago

Ez egy nagyon jó kérdés. Hobbistákat nyilván érdekelné a dolog, de itt nagy darabszámokról nyilván nem lehetne beszélni. A probléma az, hogy 2,5-3 millió forintért már egészen használható villanyautók vannak a piacon. A mindennapi használatra azok sokkal jobban megfelelnek, mint egy átépített Trabant. Egy villanyos Trabant átépítés egy nagyon jó poén, de nem a gyári építésű elektromos autók alternatívája.

Elektromos autót használsz?

RoliNyh replied 1 év ago

Mutass már nekem néhány villanyautót ami kijön 3 millió forintból… Köszi.

Juhasz Norbert replied 1 év ago

Mitsubishi i-miev peugeot ion citroen c-zero

Hozzászólás

Zsolt answered 9 hónap ago

Hello mindenki ! Van egy 2003-as Opel signumom amin elgondolkoztam ,hogy 2-3 év múlva milyen lenne átalakítani elektromossá mennyi esély van rá vagy csak álmodozás ?? Megköszi a választ 🙂 Üdv !

Elektromos autót használsz?

Hozzászólás

Your Answer

13 + 12 =