Főoldal » elektromos autó » Sorozatgyártás-közeli Tesla Cybertruckot videóztak

Sorozatgyártás-közeli Tesla Cybertruckot videóztak

A Tesla austini Giga Texas gyáregységét rendszeresen drónnal videózó Joe Tegtmeyer szerint a Tesla Cybertruck Master Candidate, azaz közvetlenül sorozatgyártás előtti változatát sikerült elkapnia az egyik parkolónál, ahol az éjszakai vihar lesöpörte a takaróponyvát az autóról. A videós egy ugyanilyen példányt a gyár egyik Supercharger töltőjénél töltés közben is elcsípett.

Az alábbi videón a két Cybertruck mellett Model Y karosszériák is láthatók.

 

A pletykák szerint bármelyik nap megkezdődhet a Cybertruck sorozatgyártása a texasi üzemben, amelyet a napokban Novák Katalin köztársasági elnök is meglátogatott. Az internetre felkerült fotók szerint a magyar államfő egy Cybertruck példányba is beülhetett.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.