Új elektromos autó töltő Székesfehérváron

Nyilvános elektromos autó töltőt telepített székesfehérvári üzletének udvarára az AGT – Gyorstoltok.hu. A dupla csatlakozós AGT töltőoszlop egyszerre két autó töltésére képes 11-11 kW teljesítménnyel. Ha csak egy autó használja a készüléket, és az képes akár 22 kW-tal is tölteni, akkor ez a maximális teljesítmény is a rendelkezésére áll. Ha egyszerre két egy fázisú töltővel felszerelt autó tölt, akkor mindkét autó megkapja az 1×32 A-t. A töltő a nap 24 órájában az autósok rendelkezésére áll, és a kábel csatlakoztatása után automatikusan indul. A cég az ingyenes töltéssel elsősorban nem a környéken lakókat, hanem az úton lévőket szeretné a biztonságos célba éréshez töltési lehetőséggel segíteni. A töltő nyitvatartási időben az udvarra beállva, nyitvatartási időn kívül a kerítésen keresztül érhető el. A töltő foglaltsága hamarosan elérhető lesz a TöltőPont applikációban.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.