Tesla Model 3 fogyasztása 130 km/h-nál

És eljött, aminek el kellett jönnie: Horváth András letesztelte, hogy mit tud a Tesla Model 3 valós autópálya tempó mellett. Az autót épp csak elkezdték forgalmazni Európa szerencsésebbik oldalán, de Magyarországon máris felbukkant egy példány az autóból. Igaz ez még egy amerikai példány, de némi adapterrel felvértezve már az európai Superchargerekkel is tölthető (CCS csatlakozóval viszont nem). A videóból nem csak az derül ki, hogy 130 km/h-ás tempónál mennyit fogyaszt az autó, hanem az is, hogy milyen a Model 3 az utóbbi időben megjelent európai prémium modellekhez képest.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.