A CCS csatlakozó hibája miatt áll a Vincellér utcai villámtöltő

Budapest XI. kerületében a Vincellér utcai villámtöltő az egyik legismertebb töltőpont, hiszen jó helyen áll, így nem csak a környékben lakóknak, de az autópályáról Budapestre érkezőknek is nagy segítség. Ma hajnalban azonban egyelőre ismeretlenek megrongálták a töltő CCS csatlakozóját (az vélhetőleg leesett vagy ledobták, a töltőnél felszerelt térfigyelő kamerák képeit már elemzik), ami miatt az önkormányzat a csatlakozó cseréjéig nem tudja biztonságosan üzemeltetni az oszlopot. Ezért a töltőt ma lekapcsolták, és csak a hiba elhárítása után kapcsolják vissza újra. A javítás időigényéről az önkormányzat egyelőre nem tudott tájékoztatást adni. Amint tudunk részleteket, bővíteni fogjuk a hírt.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.