Elektromos autó töltő az Ikeában

Megkezdte az elektromos autó töltők telepítését az Örs vezér téri áruházának mélygarázsában az Ikea. A falra kitett táblák ugyan nem árulnak el sokat, de a kábelvezető sínek alapján 11 vagy 22 kW-os Type2 csatlakozós töltőkre lehet számítani. A fal mentén összesen 9 parkolóhely található, így várhatóan ennyi autó egyidejű töltésére fog csatlakozási pontot létesíteni a svéd lakberendezési lánc. Arról, hogy a budaörsi áruházban, illetve a most készülő soroksári üzletnél készülnek-e már a töltők, egyelőre nincs információnk. Feltettük a kérdéseinket az Ikea csapatának, amint kapunk válaszokat, bővítjük ezt az anyagot.

Frissítés (2017. január 28.): Az IKEA-tól kapott tájékoztatás szerint a falra négy darab dupla csatlakozós töltő kerül így egyidejűleg 8 autó töltésére lesz lehetőség maximum 22 kW teljesítménnyel. A töltőket várhatóan február első felében fogják beüzemelni. Az elektromos autók töltésére a budaörsi áruház parkolójában is lesz lehetőség, ahova még idén telepítik a dupla gyorstöltős oszlopokat.

Készülő töltők az Ikea Örs vezér téri áruházában
Hamarosan már az Örs vezér téri Ikeában is lehet villanyautót tölteni
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?