HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Supercharger letesztelve

Bár néhány hete még nem hittük volna el, ha mondják, de a Tesla az ígéretének megfelelően a héten átadta az első magyarországi Superchargert, majd mindenkit meglepve másnap beüzemelték a másodikat is. Pedig ez utóbbi állomást még a hét elején is csak 2018-ra ígérték a cég honlapján. A Villanyautósok Közössége természetesen rajta tartja az ujját a töltőhálózatok ütőerén, így minden telepítésről elsőként számol be, de a második Superchargernél az első töltés jogát is sikerült megszerezzük. Szerdán elindultunk a még nem üzemelő sormási töltőhöz, hogy kipróbáljuk azt, és közben elkészítettük az első villanyautosok.hu videót is. Iratkozzatok fel a Villanyautósok Közösségének Youtube csatornájára, hogy ne maradjatok le a hamarosan készülő hasznos, érdekes és szórakoztató videóinkról.

 

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.