Nem kellett rá sokat várni: rap videóban szerepel a Tesla Cybertruck

Én elég nagy összegben mertem volna rá fogadni, hogy a rap videók és bandaháborús filmek kedvelt kelléke lesz a Tesla pick-upja, de azért az még engem is meglepett, hogy erre már 2 évvel a sorozatgyártás előtt sor is került.

Nos, az minden bizonnyal segít, ha valahogy keresztezi az életutad Elon Muskét, mint ahogy történt ez Travis Scott rapperrel is, aki még fotózkodott is a Tesla vezérével Kanye West és felesége Kim Kardashian karácsonyi partiján.

Kanye, Elon, Travis Scott és Quavo éppen a Csendes Éjt hallgatják átszellemült arccal a West család karácsonyi partiján. Forrás: Instagram/@Complex via Teslarati

Egy szónak is száz a vége, Scott és haverjai valahogy megszerezték a Cybertruck és az elektromos quad (úgy is mint ATV) prototípusát legújabb videoklipjükhöz és még egy Boring Company-s nem-lángszóró (Not-a-Flamethrower) lángszórót is bedobtak a végére, mert, miért ne.

Ízlésről és művészetről nem illik vitatkozni, úgyhogy minden további kommentár nélkül, íme:

EZT OLVASTAD MÁR?  Rendelhető az első villanykombi

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.