Ma este Villanyóra LIVE!

Kicsivel több, mint egy éve indult a Villanyóra, a villanyautosok.hu szerkesztőségének hetente jelentkező podcast műsora. Idén nyártól már nem csak hallgathatjátok, nézhetitek is a Youtube csatornánkon, ma pedig újabb mérföldkőhöz érkezünk: élőben közvetítjük az adást. Várjuk a hallgatók visszajelzéseit, kérdéseit, igyekszünk minél többet megválaszolni a rendelkezésre álló egy órában (meglehet, hogy másfél óra lesz az adás teljes hossza).

A kezdés időpontja 18:00 – sajnos amikor a múlt héten meghirdettük ezt az időpontot, még nem tudtunk alkalmazkodni az esti kijárási korlátozás időpontjához. Tartsatok velünk minél többen, a Youtube csatornánkra feliratkozott felhasználók száma már nagyon közel van a tízezerhez, remek lenne, ha épp az élő adás idején lépnénk át ezt a kerek számot.

EZT OLVASTAD MÁR?  Mikor kell cserélni a villanyautók akkumulátorát?

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2019-ben csatlakoztam szerzőként a villanyautosok.hu csapatához, de már 2017-től aktív villanyautós vagyok. A környezetvédelmet fontosnak tartó családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszem helyben megtermelni. Az áramot természetesen a háztetőn lévő napelemekkel, a zöldséget és gyümölcsöt pedig a kertben. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.