Ma este Villanyóra LIVE!

Kicsivel több, mint egy éve indult a Villanyóra, a villanyautosok.hu szerkesztőségének hetente jelentkező podcast műsora. Idén nyártól már nem csak hallgathatjátok, nézhetitek is a Youtube csatornánkon, ma pedig újabb mérföldkőhöz érkezünk: élőben közvetítjük az adást. Várjuk a hallgatók visszajelzéseit, kérdéseit, igyekszünk minél többet megválaszolni a rendelkezésre álló egy órában (meglehet, hogy másfél óra lesz az adás teljes hossza).

A kezdés időpontja 18:00 – sajnos amikor a múlt héten meghirdettük ezt az időpontot, még nem tudtunk alkalmazkodni az esti kijárási korlátozás időpontjához. Tartsatok velünk minél többen, a Youtube csatornánkra feliratkozott felhasználók száma már nagyon közel van a tízezerhez, remek lenne, ha épp az élő adás idején lépnénk át ezt a kerek számot.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.