Főoldal » elektromosautó-töltés » Ajándék töltéssel ünnepli a ZSE az új hipertöltőit

Ajándék töltéssel ünnepli a ZSE az új hipertöltőit

Novemberben akár 4 teletöltést is ajándékba kaphatnak a Szlovákia nyugati régiójában autózó villanyautósok, amennyiben rendelkeznek ZSE előfizetéssel és RFID kártyájukkal indítják a szlovák szolgáltató új 150 kW teljesítményű töltőoszlopait.

Fotó: ZSE Drive

Hírlevélben és honlapján egyaránt értesítette a kedvezményről ügyfeleit a ZSE Drive, melynek értelmében novemberben helyszínenként egy-egy ingyenes ajándék töltéssel kedveskednek az előfizetőknek négy, a közelmúltban megnyitott nagyteljesítményű töltőállomáson. Amennyiben egy ügyfél egy töltőállomáson többször indít töltést, az az alkalom lesz ingyenes, amikor a legnagyobb energiamennyiséget használta fel. A ZSE töltőhálózata további nagyteljesítményű töltőkkel is bővült az ősz folyamán, ezek azonban roaming partnereké, így itt nem jár ingyenes töltés.

Az új töltőállomások az alábbi helyszíneken találhatók:

  • Léva (Levice) – ZSE LV OC Dituria, (HYC150-2, 2×CCS 150 kW)
  • Trencsén (Trenčín) – ZSE TN McDonald’s Pod Sokolice (HYC150-2, 2×CCS 150 kW)
  • Dunaszerdahely (Dunajská Streda) – ZSE DS McDonald’s (HYC150-2, 2×CCS 150 kW teljesítmény-megosztás ún. fair sharing rendszerben)
  • Bazin (Pezinok) – ZSE PK KLM bal (HYC150-2, 2×CCS 65 kW)
  • Bazin (Pezinok) – ZSE PK KLM jobb (HYC150-1, CCS 65 kW + AC 22 kW)
  • Kisszeben (Sabinov) – ZSE roaming partner SB Stomark 1-2 (Alpitronic HYC 300-4 és HYC 150-2, 4×CCS 100 kW)
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.