Az NKM felvásárolta az e-Mobi-t

Egy ideje már nem titok, hogy az NKM lesz az e-Mobi tulajdonosa. Tegnap este az e-Mobi Facebook oldalán is megerősítették az információt és beszámoltak a szerződés aláírásáról.

Az NKM Mobilitás Kft. a napokban aláírta az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. megvásárlására vonatkozó adásvételi szerződést. A tranzakció sikeres zárását követően az e-Mobi az NKM Mobilitás Kft. leányvállalataként fog működni, tevékenysége az eddig általa telepített 330 db töltőoszlop üzemeltetése, karbantartása és az állami szereplőknek nyújtott e-flottaszolgáltatás folytatására fog irányulni.

A tranzakció zárását követően megkezdődik a rendszerek integrációja, melynek eredményeként – várhatóan a jövő évben – az e-Mobi töltőknél is igénybe vehető lesz majd a Mobiliti éjjel nappal elérhető ügyfélszolgálata, a Mobiliti applikáció és az RFID fizikai kulccsal történő töltés indítás.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.