Már közúton is tesztelik a Kia EV6-ot

Ma reggel beszámoltunk róla, hogy a Kia néhány fotót tett közzé az ígéretek szerint március 30-án bemutatkozó EV6 tisztán elektromos modellről, nem sokkal később a YoutTube-ra is felkerült néhány fotó, amelyet egy utcai teszten lévő, álcafóliával alaposan ellátott autóról készítettek Dél-Koreában.

Az utcai fotók előnye, hogy további autók is láthatók a képeken, így jobban tudunk következtetni az EV6 méreteire, arányaira. Ezen kívül a hátulról készült fotó megerősíti, hogy az EV6 nem kapott hátsó ablaktörlőt. Vajon sikerült elég ügyesen játszani az aerodinamikával ahhoz, hogy ne szennyeződjön a hátsó szélvédő, vagy sokat morgolódnak majd a tulajdonosok, hogy nem látnak hátrafelé?

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.