Elektromos újdonságok a Renault titkos naptárában

A francia largus.fr weboldal közölte a Renault „titkos” terveit a következő néhány évre. Az új Renault Zoe szeptemberi érkezése már nem újdonság, de számunkra két további érdekesség is látható a naptárban. Az egyik egy 2021-ben várható elektromos mini SUV, amely a Hyundai Kona versenytársa lehet majd. Ez a kategória napjainkban különösen népszerű, így az sem lenne túlságosan meglepő, ha a rokon Nissan kínálatában is megjelenne ezzel a modellel párhuzamosan a Juke elektromos változata.

Titkos Renault naptár (forrás: www.largus.fr)

A másik újdonság csak egy évvel később, 2022-ben várható, ez pedig szintén egy kisautó lesz, a Renault Twingo tisztán elektromos változata.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.