Főoldal » események » II. Villanyautós baráti találkozó Keszthelyen

II. Villanyautós baráti találkozó Keszthelyen

A Villanyautósok Közösségének Keszthely környéki tagjai országos találkozót szerveznek 2019. szeptember 28-án szombaton. A gyülekező délelőtt 10 és 11 óra között lesz a balatonszentgyörgyi Gulya Csárda parkolójában (8710 Balatonszentgyörgy, Külterület 1022/hrsz.), ahol a távolról érkezők pihenhetnek és felfrissülhetnek, de lesz lehetőség tízóraizásra és a gyerekeknek egy kis játékra is. Az összegyűlt villanyautósok a tervek szerint 11 órakor indulnak el konvojban a ~12 km-re lévő keszthelyi Festetics kastélyba. A tavalyi találkozóhoz hasonlóan a cél a kastély nyugati udvara, ahol egészen délután 2-ig van lehetőség csatlakozni a csapathoz. A kastélyparkba csak előzetes regisztráció alapján lehet behajtani, ezért a szervezők minden résztvevő rendszámát le kell adják szeptember 25-ig.

Szervezés alatt áll a Festetics kastélyban egy csoportos tárlatvezetés, amin szeptember 20-ig leadott előzetes jelentkezés alapján korlátozott számban (maximum 40 fő) lehet részt venni. A tárlatvezetés díja fejenként 2500 Ft.

A nyugati udvar egyéb rendezvény miatt legkésőbb délután 2-ig áll a villanyautósok rendelkezésére, így délután a találkozó a keleti udvaron folytatódhat. A rendezvényre a Kia helyi képviselete elhozza a Niro egyik tisztán elektromos változatát, így a tagok közti eszmecserén túl lehetőség nyílik az e-Niro megtekintésére is.

Az elektromos autók töltésére sem a kastélykertben, sem pedig a Gulya Csárdánál nem lesz lehetőség, ezért a szervezők arra kérik a villanyautósokat, hogy a töltőhasználati etikett betartása mellett, egymást segítve használják a környék töltőit, hogy mindenki időben hazaérhessen.

A részvételi szándékot érdemes minél előbb Szabó Andrásnál, az esemény főszervezőjénél az ev.keszthely@gmail.com címen jelezni az alábbi adatok megadásával:

  • név
  • város (ahonnan jöttök)
  • rendszám
  • márka, típus, évjárat
  • elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím)
  • hány fővel érkeztek, kb. mikor, és meddig lennétek

A részvételi szándékot érdemes az esemény Facebook oldalán is jelezni. A találkozón való részvétel a tárlatvezetést és az egyéni fogyasztásokat leszámítva ingyenes.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapítója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.