8 millióért elvihető az elektromos Opel Corsa

Tegnapi cikkünk, amelyben az Opel Corsa-e magyar árlistájának megjelenéséről számoltunk be nagy vihart kavart. Többen szóvá is tették, hogy nem erről volt szó… Két hónapja mi is megírtuk, hogy az Opel honlapján megjelent 9 240 000 Ft induló árból még levonható az állami támogatás, így az autó ára 7,74 millió forint lesz.

Természetesen rákérdeztünk az Opelnél, hogy mi az oka a korábban ígért árhoz képest jelentősen magasabb árnak. Jó hírünk van a kis villanyopel iránt érdeklődőknek, ugyanis nagyon biztató választ kaptunk.

Az alacsonyabb felszerelétségű Opel Corsa-e Edition hajszállal 8 millió forint felett elvihető

Bár az eredetileg tervezett 7 740 000 Ft árat a forint elmúlt hetekben produkált gyengülése miatt sajnos nem tudják tartani, nem is a tegnap közölt 11 200 000 Ft listaárral kell számolnunk. A Corsa-e alapváltozata (Edition) a típust bevezető kampány során a listaárból adott kedvezmény és az állami támogatás után 8 080 000 Ft induló áron vihető el.

Az autó árlistája és részletes felszereltség listája letölthető az Opel márkakereskedések honlapjáról.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.