8 millióért elvihető az elektromos Opel Corsa

Tegnapi cikkünk, amelyben az Opel Corsa-e magyar árlistájának megjelenéséről számoltunk be nagy vihart kavart. Többen szóvá is tették, hogy nem erről volt szó… Két hónapja mi is megírtuk, hogy az Opel honlapján megjelent 9 240 000 Ft induló árból még levonható az állami támogatás, így az autó ára 7,74 millió forint lesz.

Természetesen rákérdeztünk az Opelnél, hogy mi az oka a korábban ígért árhoz képest jelentősen magasabb árnak. Jó hírünk van a kis villanyopel iránt érdeklődőknek, ugyanis nagyon biztató választ kaptunk.

Az alacsonyabb felszerelétségű Opel Corsa-e Edition hajszállal 8 millió forint felett elvihető

Bár az eredetileg tervezett 7 740 000 Ft árat a forint elmúlt hetekben produkált gyengülése miatt sajnos nem tudják tartani, nem is a tegnap közölt 11 200 000 Ft listaárral kell számolnunk. A Corsa-e alapváltozata (Edition) a típust bevezető kampány során a listaárból adott kedvezmény és az állami támogatás után 8 080 000 Ft induló áron vihető el.

Az autó árlistája és részletes felszereltség listája letölthető az Opel márkakereskedések honlapjáról.

EZT OLVASTAD MÁR?  Jövőre jön az elektromos Opel Movano

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.