Villanyóra #30 – 2,5 milliót fizet a villanyautósoknak az állam

A mostani Villanyóra nem szólhat másról, mint a héten bejelentett támogatási rendszer részleteiről és hatásairól. Az új elektromos autó pályázat részleteit azonnal publikáltuk, mint ahogy írtunk az állami támogatással elérhető autókról és a feltételeknek megfelelő egyetlen motorról is készült anyagunk. A gyártók persze időközben elkezdtek reagálni a helyzetre, ami csupa jó hír mindenkinek, aki a következő hónapokban tervez elektromos autót vásárolni. Soha nem volt még időszerűbb, hogy megosszátok ezt a podcastot, illeve a Villanyautosok.hu anyagait, hiszen biztosan akad bőven az ismeretségi körötökben olyan, akinek jól jön 2,5 millió forint a következő autója megvásárlásakor!

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.