Főoldal » elektromosautó-töltés » Működnek a szigetszentmiklósi Superchargerek, felkészül: Győr

Működnek a szigetszentmiklósi Superchargerek, felkészül: Győr

Ma reggel bekapcsolták Szigetszentmiklóson az Auchan áruház parkolójában megépült új Tesla töltőállomást, ahol 12 db V3 oszlop biztosít akár 250 kW teljesítményű villámgyors töltést a Tesla tulajdonosok számára. Ahogy az egyéb magyar helyszíneken, egyelőre itt is ingyenesen tölthet minden Tesla tulajdonos.

Ma reggelre lekerült a COMING SOON felirat a szigetszentmiklósi töltőkről

Megkezdődött a bővítés Győr mellett az M1 autópálya pihenőjében is. A helyszínen kihelyezett tábla szerint március 25-ig kérnek elnézést a Teslásoktól az építkezés által okozott kellemetlenségekért, esetleges teljesítménycsökkenésért. Ebből arra következtetünk, hogy a következő hónap vége felé újabb magyarországi Superchargerek bekapcsolásáról számolhatunk be.

Győr mellett is megkezdődött a munka (Fotó: Németh Ágnes)

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.