Főoldal » elektromos autó » 10+1 dolog, amit imádok a régi Nissan LEAF-ben

10+1 dolog, amit imádok a régi Nissan LEAF-ben

A nagy sikerre és pozitív visszajelzésekre tekintettel úgy döntöttünk, hogy sorozattá alakítjuk egy rovatunkat, amelyben villanyautó-tulajdonosok mutatják be, hogy mi az a 10+1 dolog, amit imádnak, és mi az, amit nem szeretnek az általuk használt típusban. Az első két epizódban Tibor mutatta be a saját 40 kWh-s Nissan LEAF autóján, hogy mit szeret, és mit nem, a következő két részben Szöcske osztotta meg pozitív és negatív véleményét az IONIQ-ról, ezúttal pedig a hóhért akasztjuk!

Az alábbi videóban Treszler Dávid (Treszy), a Villanyautósok Youtube-csatornájának egyik stábtagja osztja meg velünk, hogy mit imád az általa már három éve használt 30 kWh-s Nissan LEAF-ben. Ez a típus még az előző generációhoz tartozik, így bár az alapok megegyeznek Tibor autójával, mégis más előnyei és hátrányai vannak a két modellnek. Dávid véleménye azért is érdekes, mert a család egyetlen autója a LEAF, és nem csak helyi közlekedésre, hanem heti 1-2 alkalommal a Kaposvár-Budapest-Kaposvár út megtételéhez is használják az autót.

Ha tetszett a videó, iratkozzatok fel a Villanyautósok Youtube-csatornájára, hamarosan érkezik ugyanis a második rész, amely 11 negatívumot ismertet majd a régi LEAF-ről, és persze minden héten újabb érdekes videót láthattok, valamint heti podcastunkat, a Villanyórát is figyelemmel követhetitek a csatornánkon.

A 10+1 imádom/utálom sorozat összes eddig elkészült epizódját ide kattintva megtekinthetitek.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.