10+1 dolog, amit utálok a Hyundai Ioniqban

Egy év és 35 ezer kilométer Hyundai Ioniq használat után összeszedtem azokat a dolgokat, amelyeket szeretek és amit utálok az autóban. A pozitívumokról szóló összefoglalónk néhány hete már megjelent, és bár nem titok, hogy alapvetően nagyon kedvelem az autót, mégsem tartom tökéletesnek. A negatívumokról szóló videó egy kicsit váratott magára, mert közkívánatra elkészítettük az Androidos fejegység okosításáról szóló videónkat, de nem húzzuk tovább senkinek sem az idegeit. Az alábbi videóból megtudhatjátok melyek azok a dolgok, amin – szerintem – lehetne javítani.

Nemrégiben Tibor is összegyűjtött 11 pozitív és 11 negatív dolgot a Nissan LEAF-ről, ezt a két videót is megtalálhatjátok a Villanyautósok Youtube csatornáján, amelyre érdemes feliratkozni is, mivel hetente jelenik meg egy újabb érdekes videónk a villanyautózásról, 2020 nyarától pedig a Villanyóra Podcast videós változata is minden héten felkerül a csatornánkra. Apropó Villanyóra, a héten újdonsággal jelentkezünk: csütörtökön 18:00 kezdéssel Villanyóra LIVE, azaz élőben követhetitek az eheti adást, így lehetőségeket lesz hozzászólásokkal befolyásolni a Villanyóra témáit, csatlakozzatok hozzánk.

EZT OLVASTAD MÁR?  Hosszabb távot és gyorsabb töltést ígérnek a 2018-as Zero motorok

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.