Magyarországon toboroz a Tesla

Hazánkban sokak számára fontos érv volt a Tesla vásárlás ellen, hogy nincs hivatalos Tesla képviselet és márkaszerviz az országban. Bár az autók több lízingcégen keresztül megvásárolhatók és van a Teslára szakosodott szerviz is, a legközelebbi hivatalos Tesla központ Bécsben található. A Teslánál nincs évenként vagy bizonyos kilométer futás után kötelező átvizsgálás, de garanciás probléma esetén ez jelenthet némi nehézséget.

A Tesla térképére már tavaly felkerült Budapest, azonban azóta sem történt előrelépés, talán a koronavírus világjárvány hátráltatta a nyitást. Egészen tegnapig. 2020.12.14-én felkerült végre két régóta várt álláshirdetés a Tesla honlapjára: üzletvezetőt és tanácsadót keresnek, budapesti munkavégzésre, teljes munkaidőben.

Aki tehát csak arra várt a Tesla vásárlással, hogy közvetlenül Budapesten intézhesse a garanciás ügyeit, esetleg a Teslánál szeretne dolgozni, ne habozzon a vásárlással vagy a jelentkezéssel!

Címlapkép: Shutterstock

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.