Főoldal » elektromos autó » 10+1 dolog, amit imádok a Hyundai Ioniqban

10+1 dolog, amit imádok a Hyundai Ioniqban

Talán van az olvasók között olyan, aki már ismer annyira (esetleg hallgatja a Villanyóra podcastot), hogy tudja, nálunk az elektromos autók gyakran cserélődnek. Az elmúlt 3 évben átlagosan alig több mint fél évig maradt egy-egy autó. Egyikkel sem volt gondunk, de kerestük az igazit, hajtott a kíváncsiság.

Aztán kicsit megállapodtam, ugyanis már egy éve a Hyundai Ioniq 28 kWh-s változatát használjuk. Egyre inkább úgy érzem, hogy ideje lenne váltani, ezúttal azonban nem könnyű meghozni ezt a döntést, mert a 10 millió forint alatti árkategóriában nézelődve nem igazán találok előrelépési lehetőséget, visszalépni pedig nem szeret az ember.

Azt hiszem ezzel elárultam, hogy kedvelem az autót, még ha nem is tartom tökéletesnek. Ha kíváncsiak vagytok mi az a 10+1 dolog, ami miatt nagyon nehéz lesz elengedni, nézzétek meg az alábbi videót.

Persze, ahogy fentebb is írtam, ez az autó sem hibátlan, így hamarosan megjelenik egy videónk arról is, hogy mi az a 10+1 dolog, amivel majd vigasztalom magam, amikor más típusra váltok és elviszi a vevő a szeretett autóm. Iratkozzatok fel a Villanyautósok Youtube csatornájára, hogy ne maradjatok le a folytatásról.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.