Főoldal » elektromos autó » 10+1 dolog, amit imádok a Nissan Leafben

10+1 dolog, amit imádok a Nissan Leafben

Az elmúlt bő két évben sikerült jól kiismerni a 40 kWh-s Nissan Leafet, így eljött az idő, hogy összeszedjem az általam kedvelt, és az engem bosszantó jellemzőket. Az alábbi videóban az első csoportba tartozó dolgokat mutatom be, azokat a jellemzőket és funkciókat, amik miatt minden hibáját elnézem, illetve amik nagyon hiányozni fognak, ha most másik típusra kellene váltanom.

Ez egy szubjektív lista, valószínűleg mindenki mást szeret vagy utál az autón. Ha ilyen autót használtok, akkor írjátok meg kommentben (itt vagy a videó alatt), hogy Ti miket szerettek a legjobban a Nissan Leafben. (Azt még ne, amit nem szerettek!)

Ahogy azt biztosan láttátok, néhány hete elkezdtünk bizonyos tartalmakat videó formában (is) elkészíteni, hogy még több érdeklődő megismerkedhessen az elektromobilitással. Ahhoz azonban, hogy ezeket a videókat a Youtube algoritmusa sok embernek felajánlja azt kell lássa, hogy sokan kedvelik ezeket a videókat, illetve dinamikusan nő a követők száma is. Kérlek iratkozzatok fel a csatornára, és ha nem akartok lemaradni a videókról, akkor érdemes a kis csengő ikonra kattintva bekapcsolni az értesítéseket is.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapírója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.