HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Elindult a Penny Market negyedik töltője

Bár a Penny Market PR csapata mély téli álmát alussza (érdemben nem válaszol a kérdéseinkre és nem tájékoztatja a sajtót az új töltőoszlopokról sem), a műszaki osztály serényen dolgozik, hogy megvalósítsa a menedzsment által megálmodott, fenntartható közlekedést támogató projekteket. A Penny Market idén kezdte el töltőkkel ellátni üzleteinek parkolóit, amiből 2018 végéig 61-et kell felszerelni ilyen eszközzel. Eddig Budapesten készült el három e-töltőállomás, de múlt héten beüzemelték a diszkont lánc negyedik töltőoszlopát. A legújabb helyszín Győrben a Tihanyi Árpád út 89. szám alatti Penny Market, ahol ezúttal is egy 2×22 kW-os, Type2 aljzatokkal szerelt töltőoszlop várja a vásárló villanyautósokat. A töltő elméletileg éjjel-nappal elérhető, bár pénteken (2017. november 17.) délután Budapesten a Régi Fóti úton lévő töltő egyik csatlakozója sem működött.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.