Ezüstben is gyönyörű az új Tesla Roadster

Bár a Tesla november 16-i rendezvénye hivatalosan a Semi estéjének indult, a fő szenzációt mégis az utána beguruló Roadster 2 szerezte meg magának. A 2020-tól elérhető sportkocsi nem csak elképesztő megjelenésével, hanem rekordokat túlszárnyaló specifikációival is ámulatba ejtette a közönséget: 1000 kilométeres hatótáv, 400 km/h feletti végsebesség, 200 kWh-s akkumulátor, és 1,9 másodperces gyorsulás 0-ról 100-ra, amiről már videófelvételeket is nézhetünk. A hivatalos sajtófotókon és a promo videóban eddig vörösben láthattuk az új Roadstert, azonban aki inkább az ezüst színt preferálja, annak garantáltan tetszeni fog az alábbi videó.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.