Végre megjelent a Tesla új böngészője!

Nagyon sokat kellett várnunk a Tesla új böngészőjének megjelenésére, de úgy tűnik, megérte. A Teslarati szerint több felhasználó tesztelte az új internetes böngészőt a frissítés v8.1 (2018.14) előtt és után, és jelentős gyorsulásról számoltak be. Fontos megjegyezni, hogy ez a frissítés csak a régi NVIDIA Tegra-3-as MCU-t használó Tesla Model S és X járművekre érhető el.

A frissítés előtt a böngésző 174 pontot kapott az 555-ből a HTML5 teszteken, a sebességmérések pedig átlagosan 300-500 KBbs-t mutattak.  Az internetes böngésző frissítése után ugyanazok a Tesla tulajdonosok 301  és 304 pontra mértek a maximum 555 pontos skálán. Ezenkívül a sebességet legalább 5 Mbps-n tesztelték.

Forrás: insideevs.com

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója elismerte a tulajdonosok panaszainak jogossátá, és maga is a „szörnyű” szóval értékelte a Tegra rendszert. Számba vette azt a lehetőséget is, hogy új egységeket kínál az idősebb S és X típusú járművek számára. Ugyanakkor már ezek a frissítések is jelentősen növelik a felhasználhatóságot.

Az alábbi videóban egy Tesla tulajdonos, Todd Sullivan arról beszél, hogy a frissítés a sebesség növekedése mellett orvosolt néhány bosszantó hibát is.

Forrás: insideevs.com

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?