Önkormányzati elektromos autó töltő Mezőtúron is

Békéscsabához hasonlóan Mezőtúron a Földvári úton(a Penny Markettel átellenben) is elkészült az önkormányzati pályázaton nyert támogatásból finanszírozott elektromos autó töltő, ezúttal is az NKM Mobiliti megvalósításában. A békéscsabaihoz hasonlóan Mezőtúron is jól láthatóan felfestett és kitáblázott töltési pontot helyeztek üzembe, aminél egyelőre ingyenesen lehet tölteni az elektromos autókat. A folyamat a kábel csatlakoztatása után automatikusan indul, de a kábelt a többi AC töltőhöz hasonlóan ehhez az oszlophoz is az autósnak kell hoznia. Mindkét Type2-es csatlakozón maximálisan 22 kW (3×32 A) teljesítménnyel tölthetők az autó, és a maximális teljesítmény természetesen akkor is elérhető, ha egyszerre két autó szeretne ilyen módon tölteni.

Mezőtúr, Földvári út 6. (a Penny Market közelében)
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.