Videón a Tesla minőségellenőrzése

Tudom, sokaknak oximoron a Tesla és a minőségellenőrzés szavakat egy mondatba rakni, de hogy igazságosak legyünk a sanghaji autókra nincs panasz, sokkal jobban vannak összerakva, mint a fremontiak. Valószínűleg a sorozatos kínai PR balhékat megelégelve kezdett kampány része az alábbi kis videó, amelyet a helyi gyárban forgattak, és azt mutatja, milyen ellenőrzéseken esnek át az autók a gyártás során és végeztével.

Látjuk, hogy mérik a különböző toleranciákat, a festék vastagságát, a karosszéria minőségét, tesztelik az aksikat és a lámpákat, illetve a cég saját próbapályáján a futóművet is. Mégis, talán az egyik legmeghökkentőbb képsor, amikor egy 50 centiméter mély medencén hajtanak át az autóval.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.