Főoldal » elektromosautó-töltés » Megnyílt a 100. Ionity töltőállomás

Megnyílt a 100. Ionity töltőállomás

Az Ionity büszkén adta hírül a honlapján, hogy megnyitott a 100. töltőállomásuk, stílusosan abban az országban, ahol már az eladott új autók nagyobbik fele elektromos, Norvégiában, Rygge-ben.

A hálózat rohamtempóban fejlődik, ugyanis a 100 már működő töltő mellett 51 van jelenleg építés alatt. Az Ionity a BMW, a Daimler, a Ford és a Volkswagen csoport közös vállalata, így nem meglepő, hogy a töltőik csak az európai szabványt jelentő CCS Combo töltőcsatlakozókkal rendelkeznek, így eltűnőben a Nissan támogatásával telepített kizárólag a CHAdeMO szabványt támogató töltők előnye Európa után Magyarországon is, hiszen már nálunk is van működő Ionity töltő.

Az Ionity töltőhálózata 2019.05.27.-én a 100. töltő bekapcsolásakor
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.