Fehér az új fekete

Semmi ok aggodalomra, szó sincs arról, hogy a villanyautosok.hu portálon bármilyen rasszizmus ütné fel a fejét.

Elon Musk viszont bejelentette a Twitteren tegnap este (ahonnan mégsem törölte magát korábbi bejelentésével ellentétben), hogy a Tesla a Model 3, Model S és Model X típusoknál egyaránt megváltoztatja a felár nélküli színt az eddigi feketéről a fehérre.

A változás jó alkalom 1000 vagy 1500 dollár megspórolására, ehhez csupán annyit kell tenni, hogy aki fekete Teslát szeretne, az csipkedje magát a megrendeléssel, aki pedig fehéret, az bírja ki még 10 napig.

 

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.