ELMŰ töltő tervezett kiesés

Nagyon bosszantó tud lenni, ha egy töltőhöz lemerült autóval odaérve azt tapasztaljuk, hogy nem működik, vagy valami más miatt nem tudjuk használni. Különösen igaz ez a mai Magyarországon, ahol a legtöbb töltő környezetében semmilyen tartalék töltési lehetőség nem található. Persze műszaki hiba bármikor felléphet egy ilyen eszköznél, de a tervezett leállásokról jó előre tudni. Az ELMŰ szerencsére partner ezek megosztásában, így tegnap arról értesülhettünk, hogy a cég által üzemeltetett, 3525 Miskolc, Dózsa György út 13. szám (az ÉMÁSZ Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. székháza) előtti elektromos autó töltőállomás 2017. december 5-én (kedden) adományozási ünnepség miatt egész napra lezárásra kerül. Emiatt aznap a töltőállomás nem áll az autósok rendelkezésére.

Szerencsére Miskolcon van tartalék megoldás, ugyanis a Szentpéteri kapu úton lévő Lukoil kútnál villámtöltővel is lehet tölteni az autókat.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.