Tölthető Toyota RAV4 érkezik?

A motorauthority.com érdekes kémfotókat közölt, melyeken egy konnektorról tölthető Toyota RAV4 PHEV látható, egy kisebb utánfutót vontatva. A Toyota jelenleg csak a Prius 4 modellből kínál konnektoros hibrid változatot, amely 8,8 kWh-s akkumulátorát az otthoni konnektoros töltővel bő 3, nagyobb teljesítményű fali töltővel vagy nyilvános AC töltőoszloppal bő 2 óra alatt lehet teletölteni. A RAV4 szabadidőautóból egyelőre csak hibrid kapható, de ha megvalósul a külső áramforrásról is tölthető változat, akkor a népszerű Mitsubishi Outlander PHEV komoly konkurenciát kaphat.

 

 

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.