Főoldal » zöld rendszám » Győrben sem kell már regisztrálni az ingyenes parkoláshoz

Győrben sem kell már regisztrálni az ingyenes parkoláshoz

Az ország egyre több városában parkolhatnak ingyenesen a zöld rendszámmal ellátott környezetkímélő autók. Győrben eddig is ingyenes volt a parkolás, de regisztrálni kellett hozzá a jármű forgalmi engedélyét bemutatva. A város szerencsére változtatott ezen a gyakorlaton és már előzetes regisztráció nélkül is ingyenes a parkolás.

Győr, Révai parkolóház a DBT Chademo töltővel

A város parkolóházaiban és mélygarázsaiban töltési lehetőség is van, melyek használata ingyenes, de a parkolásért ezekben a fedett parkolókban a zöld rendszámos autóknak is meg kell fizetni az aktuális parkolási díjat.

Az alábbi parkolóházakban található villanyautó töltő:

  • Jókai parkolóház: 1 db 3,6 kW Schuko és 1 db 11 kW Type2 aljzat
  • Révai parkolóház: 1 db 50 kW CHAdeMO, 1 db 50 kW CCS és 1 db 43 kW Type2 lengőkábeles villámtöltő
  • Dunakapu mélygarázs: 1 db 44 kW CHAdeMO
  • Árpád parkolóház: 4 db 22kW Type2 aljzat
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.