Hétfőtől alkalmazással indulnak az E.ON töltői

Az E.ON töltőoszlopaival a legtöbb villanyautós az Aldi áruházak parkolóiban találkozhat, de természetesen egyéb helyszíneken is üzemelnek az áramszolgáltató töltői. A töltés ezeken az oszlopokon eddig automatikusan a kábel bedugásakor indult vagy töltőoszlop kezelőszerveivel, érintőképernyőről indíthattuk el.

Hétfőtől a driveE.ON alkalmazással indulnak a töltők (forrás: E.ON)

A cég a honlapján számol be egy fontos változásról, amely szerint 2020. április 20. hétfőtől a töltés indításához már a driveE.ON alkalmazást kell majd használni, amely hamarosan megjelenik a Google Play és az App Store alkalmazás áruházakban is. A töltés továbbra is ingyenes marad, azonban a töltőoszlopok az átállás miatt jelenleg (április 19-ig) nem használhatók.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.