Főoldal » elektromos autó » Belső fotók tűntek fel a Volkswagen elektromos buszáról

Belső fotók tűntek fel a Volkswagen elektromos buszáról

Még több mint egy hónap van hátra a március 9-re ígért hivatalos bemutatóig, de egyre több apróság szivárog ki az álcafóliával ellátott, európai utakat járó ID.Buzz példányokról.

Tegnap Bjørn Nyland osztott meg egy külső videót az autóról, amelyből több részlet kiderült, mint a hivatalos gyári videóból, ma pedig a redditen tűnt fel néhány belső fotó. Nem meglepő módon az autó műszerfala azonos az ID sorozatból jól ismerttel, az utastér pedig egyértelműen tágasnak, vidámnak és jól variálhatónak tűnik. A fotókon egy 5 személyes változat látható, de a csomagtér magas padlója két további ülés helyét is jól szemlélteti.

Címlapkép: karlschubo / reddit / electricvehicles

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.