Elektromos autó töltőt avatott Érden a SPAR

Elektromos autó töltővel felszerelt Interspar áruházat avatott ma délelőtt a Spar Érden. A cég 33. magyarországi Interspar áruházának külső parkolójában felállított két darab Evopro oszlop csatlakozónként 22 kW teljesítmény leadására képes. A gyártótól megszokott módon az oszlopok egyik csatlakozója Type2-es aljzat, a másik egy kábel végére szerelt Type2-es csatlakozó. Ez utóbbival az európai autók külön kábel nélkül tölthetők, míg a Type1 csatlakozós autók töltéséhez a megszokott módon Type2-Type1 kábelre van szükség.

A töltők most még automatikusan indulnak, de hamarosan elérhető lesz a Spar külön applikációja, amire a jövőben szükség lesz a töltés indításához. A parkolás és a töltés vásárláskor ingyenes, a parkolókártyát a kasszánál lehet érvényesíteni.

A Villanyautósok közössége 4 autóval tesztelte a frissen beüzemelt töltőket

A Spar csoport jól láthatóan belevágott a töltőtelepítésbe, hiszen rövid időn belül ez már a második olyan Interspar, ahol lehet elektromos autót tölteni. Az első töltőt néhány hete Sopronban helyezték üzembe.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?