HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Elektromos autó töltő a CBA Prima újpesti üzleténél

Átadta az autósoknak az első elektromos autó töltőjét a CBA. A cégcsoport Újpest központ metrómegálló mellett található Príma áruházának parkolójába (1042 Munkásotthon u. 26.) telepített MVM Partner Zrt. által gyártott készülékről a Type2-es csatlakozón keresztül egyszerre két autó tölthető. Az egyenként 22 kW teljesítményű töltőről egy Renault Zoe akár egy óra alatt is teljesen feltölthető. A töltőpont átadásán a CBA bejelentette, hogy 2018 végéig 50 üzletüknél terveznek hasonló töltőket kialakítani. Ezt az első pontot a CBA és az MVM Partner Zrt. közös beruházás keretében telepítette.

Mivel a parkolót, amiben a töltőt felállították, sorompó védi, tölteni csak reggel 5 és éjjel 11 óra között lehet. Éjszakára a parkolót lezárják. A töltés a kábel csatlakoztatása után azonnal indul, és mivel a készüléken nincs semmilyen kezelőfelület, valószínűleg hosszabb távon is ingyenes szolgáltatás marad.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?