HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Elektromos autó töltő Herenden

E-töltőállomás avatót tartott február 15-én délben Herend belvárosában a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és az MVM Partner Zrt. A nagy múltú gyártó látogatóközpontjának parkolójában (Herend, Kossuth u. 140.) egy dupla csatlakozós töltőoszlop került telepítésre, aminek különlegessége, hogy a gyártó 1851 óta létező, eredetileg Viktória királynőnek készített, és azóta Viktória minta néven ismert dekorációja díszíti.

Elektromos autó töltő a Herendi Porcelánmanufaktúra látogatóközpontjának parkolójában (fotó: Herendi porcelánmanufaktúra)

A töltő csatlakozónként három fázison 22 kW teljesítménnyel működik, így mind az egy, mind pedig három fázisról 32A-rel tölteni képes autók számára a maximális töltési teljesítményt biztosítja. A töltő közterületen, egy parkolóban (a Park sétányon lévő focipálya végénél) áll, éjjel-nappal elérhető, és a kábel csatlakoztatása után automatikusan indul (nincs szükség kártyára vagy más azonosításra).

E-töltőállomás a Herendi Porcelánmanufaktúra látogatóközpontjának parkolójában (fotó: Herendi porcelánmanufaktúra)
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?