Itt az első videó a Tesla Semi gyorsulásáról

A Tesla Semi bemutatója óta folyamatosan érkeznek az újabb információk és videók mind az elektromos kamionról, mind a teljesítményben felülmúlhatatlan új Roadsterről. Tegnap például megtudhattuk végre, hogy várhatóan mennyibe fog kerülni a Semi, ma pedig felkerült az internetre a legelső videó, amin már nem csak komótosan gurulni látjuk a Tesla kamionját, hanem tényleg bele is taposnak a gázba.

Valójában két videót is találhatunk már a neten, melyek különböző pozíciókból nézve mutatják a Semit, változó minőségben. Senki ne számítson egy eget rengető látványra, ami bizonyítaná, hogy valóban 5 másodperc alatt eléri a 100 km/h-t a kamion, azonban amíg nincs jobb felvételünk, addig arra mindenképpen jók ezek is, hogy elhiggyük Elon Musknak a Semi hihetetlen erejét.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.