HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Újra működnek a Lukoil – Optimum Way töltők

Nyár végén írtunk a három Lukoil benzinkúton (az M3 autópálya mindkét oldalán Gödöllőnél, valamint Miskolcon) bekövetkezett műszaki hibáról. Ezúttal jó hírünk van: a probléma végre megoldódott, ismét működik mindhárom töltő.

A Lukoil töltői a BookMyCharging alkalmazással indíthatók

A töltés indításához a BookMyCharging alkalmazást kell használni, melynek legújabb verziójában nem feltétlenül szükséges előre lefoglalni a töltőt, a helyszínre érkezve azonnal, egyetlen gombnyomással is indítható a töltés. Ez utóbbi esetben egy 30 perces időszeletet foglal le a rendszer, ameddig garantáltan miénk a töltő.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.