HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Műszaki hiba a Lukoil töltőin

A Lukoil három benzinkútján üzemeltet évek óta a villanyautósok részére villámtöltőket, ezek közül kettő Gödöllő közelében az M3 autópálya két oldalán, a harmadik Miskolcon található. Az autópályás töltőpontok hatalmas előnye, hogy a töltő megközelítése nem jelent a töltési idő mellett időveszteséget, mivel nem kell lehajtanunk az autópályáról és kilométereket autóznunk főútvonalon vagy lakott területen.

Sajnos a töltők jelenleg műszaki hiba miatt nem használhatók. A Normbenz Kft. dolgozik a probléma elhárításán, addig mindenkinek javasoljuk, hogy előzetesen ellenőrizze a BookMyCharging alkalmazásban a töltők állapotát. Mivel ez a három töltő az alkalmazásban már érkezés előtt lefoglalható, így az autósok többsége nagy valószínűséggel már idejében, nem csak a helyszínre érkezve értesül a leállásról.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.