Novemberben talán már láthatjuk a Tesla kisteherautóját

Elon Musk egy érdeklődő kérdésére azt válaszolta, hogy még idén novemberben leleplezhetik a Tesla pickup kisteherautóját. A gyártóra komoly nyomás nehezedik, mivel a Rivian és a Ford egyaránt a célegyenesben van hasonló kategóriás elektromos autójával, már mindkét konkurens autóról készültek fotók közúti teszteken.

A Teslától izgalmas újdonságok kerülnek gyártásba a közeljövőben, hamarosan megjelenhet a Tesla Model Y, ami a SUV kategória népszerűsége miatt a Model 3 eladásait is könnyedén megelőzheti, ha a gyártási kapacitás lépést bír tartani az igényekkel. A kisteherautó előtt várható a sokkal inkább rétegmodell Roadster 2 megjelenése és hamarosan a Tesla Semi kamion is piacra léphet.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.