A cuki külső feledteti a Renault Zoe hátrányait?

10+1 imádom/utálom videósorozatunk márciusi epizódjaiban P. Szűcs Réka és Pakai Bence mondja el nekünk, hogy mit szeretnek és imádnak az 52kWh-s Renault Zoe-ban. A múlt héten megismerhettük márkahűségük okait, hiszen előző autójuk is Zoe volt.

Az alábbi videó a Zoe 10+1 negatív tulajdonságáról szól, annyit pedig előzetesen elárulhatok, hogy a forgatáson egy kisebb meglepetés-hibára is fény derült, tehát tulajdonképpen 12 negatívum került a videóba.

A 10+1 imádom/utálom sorozat eddig megjelent epizódjait az alábbi listán láthatjátok. Ha nem szeretnétek lemaradni új videóinkról, iratkozzatok fel a Villanyautósok Youtube-csatornára, ahol rendszeresen érdekes, a villanyautózással kapcsolatos videókat osztunk meg, valamint Villanyóra podcastunkat is követhetitek.

Pozitívumokat bemutató videók:

Negatívumokat bemutató videók:

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.