10+1 dolog, amit utálok a régi Nissan LEAF-ben

Az idén 10. születésnapját ünneplő Nissan LEAF az egyik legnagyobb példányszámban eladott elektromos autó a világon. Bár a trónról a Tesla Model 3 idén letaszította, a 10 éves múltnak köszönhetően egyre több példány található a használt piacon hazánkban is. A 10+1 dolog, amit imádunk, vagy utálunk az autónkban sorozatunk eheti epizódjában Treszler Dávid (Treszy), a Villanyautósok Youtube-csatornájának egyik stábtagja ezúttal azt mondja el, hogy mit nem szeret a 30-as LEAF-ben.

Dávid már 3 éve LEAF-et használ, igaz eleinte egy 24 kWh-s változattal rótta az ország útjait. Az előző, mit imád az autójában videóból megtudhattuk, hogy nem csak környékbeli ingázásra, hanem hosszabb utakra is bátran elindul a mai mezőnyben már kis akkusnak számító modellel, nézzük meg azonban azt is, melyek azok a jellemzők, amelyekkel a LEAF igyekszik borsot törni az orra alá.

10+1 dolog sorozatunk korábbi részeiben megnézhetitek, hogy Tibor, a villanyautosok.hu főszerkesztője mit szeret, és mit utál a 40 kWh-s Nissan LEAF-ben. Szöcske is felsorolta a 28-as Hyundai Ioniq  és rossz tulajdonságait. A sorozatnak természetesen nem szakad vége, hamarosan a villanyautós közösség egyik lelkes tagja egy általa jól ismert (és imádott) Kia modellről mondja el a pozitívumokat, és negatívumokat. Ha nem szeretnétek lemaradni arról a videóról sem, akkor iratkozzatok fel a  Youtube-csatornánkra, és bökjétek meg a kis csengő ikont, hogy értesítést kapjatok, amikor új videónk jelenik meg.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.