Ezért imádom Zizit

10+1 imádom/utálom videósorozatunkban tulajdonosok mondják el saját autójukról, hogy mi az amit szeretnek benne és mi az amit kevésbé.

Márciusban Európa kedvenc villanyautója, a Renault Zoe kerül terítékre. P. Szűcs Réka és Pakai Bence mondja el, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyek miatt előző elektromos autójuk után (amely egész véletlenül szintén egy Zoe volt) újra Zoe vásárlása mellett döntöttek. A francia kisautó szerethetőségéről már az sokat elárul, hogy a videóban szereplő autó nevet is kapott.

A 10+1 imádom/utálom sorozat eddig megjelent epizódjait az alábbi listán láthatjátok. Ha nem szeretnétek lemaradni új videóinkról, iratkozzatok fel a Villanyautósok Youtube-csatornára, ahol rendszeresen érdekes, a villanyautózással kapcsolatos videókat osztunk meg, valamint Villanyóra podcastunkat is követhetitek.

Pozitívumokat bemutató videók:

Negatívumokat bemutató videók:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.