10+1 dolog, amit imádok a Kia Soul EV-ben

Rendszeres olvasóink és a Villanyautósok Youtube-csatorna követői számára nem újdonság, hogy 10+1 dolog címmel sorozatba kezdtünk. Ezekben a rövid videókban tulajdonosok mondják el őszintén, bár természetesen szubjektíven, hogy mit imádnak, és mit utálnak az általuk már hosszabb ideje használt autókban. Eddig a 30 kWh-ás és a 40 kWh-ás Nissan LEAF-ről és a 28 kWh-ás Hyundai Ioniq-ról jelent meg hasonló videónk.

Ezúttal a Villanyautós közösség oszlopos tagja, az abdai villanyautós találkozó egyik szervezője, Németh Ági osztja meg velünk, hogy miért imádja a Kia Soul EV modellt, amely az utóbbi években méltán egyre népszerűbb a hazai használt autó piacon is. Ágiról annyit elárulhatok, hogy már 1,5 éve használ Kia Soul EV típust, autóinak pedig nevet is szokott adni, így egyértelmű, hogy komoly érzelmeket táplál irántuk.

Ha tetszett a videó, iratkozz fel Youtube-csatornánkra és nyomd meg a kis csengő ikont, hogy a következő videóinkról értesítést kapj, és kérünk, hogy oszd meg a videót a villanyautózás iránt érdeklődő, esetleg Kia Soul vásárlását tervező ismerőseiddel. Azzal pedig azt hiszem nem árulok el titkot, hogy hamarosan a videó párja is elkészül, amelyben Ági a negatívumokat is felsorolja majd, amely talán a pozitívumoknál is fontosabb és hasznosabb információ egy autó vásárló számára. A Kia Soul EV iránt érdeklődők segítőkész tulajdonosokat, köztük persze Ágit is megtalálják a típus Facebook csoportjában.

A 10+1 imádom/utálom sorozat összes eddig elkészült epizódját ide kattintva tekinthetitek meg.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.