10+1 dolog, amit utálok a Kia SOUL EV-ben

Folytatódik a 10+1 dolog című sorozatunk, amelyben tulajdonosok mesélik el, hogy mit imádnak, vagy utálnak az autójukban. A Nissan LEAF régebbi, és újabb változatáról és Hyundai Ioniq-ról már láthattok hasonló videókat a Villanyautósok Youtube-csatornáján.

A múlt héten Németh Ági, az abdai villanyautós találkozó egyik szervezője a Kia Soul EV pozitív tulajdonságait ismertette. Ezen a héten jóval nehezebb dolga volt: rossz tulajdonságokat volt kénytelen felsorolni az általa imádott autóról. A két videó különösen fontos azoknak, akik használt Kia Soul EV vásárlását tervezik, aki pedig már jól ismeri a típust, szóljon hozzá, és mondja el, egyetért-e Ágival.

Sorozatunk hamarosan újabb típusok pozitív és negatív tulajdonságaival folytatódik, iratkozzatok fel a Youtube-csatornánkra, és nyomjátok meg a kis csengő ikont, hogy a rendszer értesítést küldjön, amikor új videónk jelenik meg.

A 10+1 imádom/utálom sorozat összes eddig elkészült epizódját ide kattintva tekinthetitek meg.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.