Ezért imádják a Tesla Model 3 tulajdonosok az autójukat

A Tesla Model 3-mal folytatódik a 10+1 dolog amit imádok/utálok az autómban sorozatunk. Ezekben a rövid videókban tulajdonosok sorolják fel saját autójuk legfontosabb pozitív és negatív tulajdonságait. Természetesen tulajdonosként a véleményünk általában szubjektív, hiszen szeretjük a saját autónkat, ugyanakkor jóval több tapasztalattal rendelkezünk a típusról, mint amennyit egy rövid teszt során össze lehet gyűjteni, így egy konkrét típus iránt érdeklődők, esetleg a vásárlást fontolgatók számára nagyon sokat segíthetnek ez a beszámolók. A sorozat korábbi epizódjaiban szerepelt a 30 kWh-s és a 40 kWh-s Nissan LEAF, a 28 kWh-s Hyundai Ioniq, valamint a Kia Soul EV is.

A sorozat történetében újdonság, hogy ezúttal nem csak egy, hanem két tulajdonos véleményét ismerhetjük meg, így talán az is kiderül, ha nem mindenben értenek egyet a Teslások. A mai epizódban Bérczi Balázs, a Tesla Master Youtube csatorna megalkotója és főszereplője, valamint Halácsy Gábor villanyautós társunk, aki már 2014-től Teslát használ, osztja meg velünk, hogy miért szeretik autójukat. Persze 2014-ben még nem létezett Model 3, így Gábor egy Tesla Model S után (amely mellesleg épp eladó) ült át a kistestvérbe, és Balázs is Model S-sel szerezte az első Teslás tapasztalatokat, így mindkettőjüknek van összehasonlítási alapja is.

Mivel minden autónak vannak negatív tulajdonságai is, hamarosan érkezik a mit utálok a Model 3-ban videó. Ha nem szeretnétek lemaradni róla, iratkozzatok fel a Villanyautósok Youtube-csatornára, ahol hetente érdekes, villanyautózással kapcsolatos videókat osztunk meg, valamint Villanyóra podcastunkat  is követhetitek. Tesla Master csatornáján pedig elsősorban a Teslával foglalkozó, az autó lelkivilágába mélyen belemászó videókat láthattok.

A 10+1 imádom/utálom sorozat összes eddig elkészült epizódját ide kattintva megtekinthetitek.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.