A Tesla Model 3 hátrányai

A 10+1 dolog amit imádok vagy utálok az autómban videósorozatunk múlt heti epizódjában Bérczi Balázs, a Tesla Master Youtube csatorna megalkotója és főszereplője, valamint Halácsy Gábor villanyautós társunk, aki már 2014-től Teslát használ (első Teslája épp eladó), megosztotta velünk, hogy miért imádják a világ legnépszerűbb elektromos autóját, a Tesla Model 3-at.

Ezúttal nehezebb feladat elé állítottuk őket: szeretett autójuk hátrányait, rossz tulajdonságait kell felsorolni szintén 10+1 pontban. Nézzétek meg az alábbi videót, ha ismeritek a típust, írjátok meg hozzászólásban, hogy jogosak-e a hátrányként felsorolt szempontok, esetleg egészítsétek ki a listát a saját véleményetekkel.

A 10+1 imádom/utálom sorozat hamarosan további típusokkal folytatódik. Ha nem szeretnétek lemaradni ezekről, iratkozzatok fel a Villanyautósok Youtube-csatornára, ahol hetente érdekes, villanyautózással kapcsolatos videókat osztunk meg, valamint Villanyóra podcastunkat  is követhetitek. Tesla Master csatornáján pedig elsősorban a Teslával foglalkozó, az autó lelkivilágába mélyen belemászó videókat láthattok.

A 10+1 imádom/utálom sorozat korábbi epizódjai:

Pozitívumokat bemutató videók:

Negatívumokat bemutató videók:

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.