A Kia e-Niro sem tökéletes?

10+1 dolog, amit imádok vagy utálok az autómban videósorozatunk szereplői a saját autóikat mutatják be. Nyilvánvalóan nem alaptalanul választották az adott típust, így többségüknek a pozitív tulajdonságok felsorolásánál az jelenti a nehézséget, hogy beférjenek a 11 pontba, a 10+1 negatívumot viszont gyakran szinte vért izzadva tudják összeszedni szeretett autójukról.

A múlt héten Barek Péter és Erőss Elemér osztotta meg velünk a Kia e-Niro pozitív tulajdonságait, akik meglepő módon azzal indítják a mai videót, hogy volt miből válogatni a sok-sok negatívum közül is. Ez különösen megdöbbentő, mivel a J.D. Power tulajdonosok körében készített felmérése alapján ez kategóriája legjobb elektromos autója.

Sorozatunk hamarosan további típusokkal folytatódik. Ha nem szeretnétek lemaradni ezekről, iratkozzatok fel a Villanyautósok Youtube-csatornára, ahol hetente érdekes, villanyautózással kapcsolatos videókat osztunk meg, valamint Villanyóra podcastunkat is követhetitek.

A 10+1 imádom/utálom sorozat korábbi epizódjai:

Pozitívumokat bemutató videók:

Negatívumokat bemutató videók:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.